.

 

Ιατρικό Blog
Ιατρικό Blog

Ιατρικό Blog (28)

Είναι χιλιοειπωμένο ότι ο γάμος σκοτώνει το σεξ. Η αδυσώπητη καθημερινότητα, οι υποχρεώσεις , η κρίση αλλά και τα παιδιά '' σαμποτάρουν'' τη σεξουαλική ζωή πολλών ζευγαριών.
Πως μπορείτε όμως να ξαναβρείτε τη χαμένη σας διάθεση για σεξ;Οι ειδικοί επιστήμονες δίνουν πολύτιμες συμβουλές για να ξαναβρείτε τη χαμένη διάθεση σας για σεξ!
Κρατήστε το χώρο καθαρό

Τρίτη, 02 Δεκέμβριος 2014 11:07

Πως να αυξήσετε το σεξ-απίλ σας;

Γράφτηκε από

Η ανακήρυξη του Chris Hemsworth ως του ωραιότερου άνδρα στον πλανήτη σίγουρα δεν ήταν καθόλου τυχαία. Αναντίρρητα η φυσική ομορφιά και η εξωτερική εμφάνιση γενικότερα παίζουν ρόλο στην πρώτη εντύπωση, όμως δεν είναι τα μόνα στοιχεία, που κάνουν άνδρες και γυναίκες απλά ακαταμάχητους.Δείτε ποια είναι τα στοιχεία δια χειρός επιστημόνων που συνθέτουν τα συστατικά της ακαταμάχητης γοητείας

Τρίτη, 02 Δεκέμβριος 2014 11:04

Τι δείχνουν για το σεξ οκτώ περίεργες έρευνες!

Γράφτηκε από

Τα πάνω κάτω σε όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών φέρνουν νέες επιστημονικές μελέτες. Διάφοροι αστικοί μύθοι που ήταν ευρέως διαδεδομένοι γύρω από την ερωτική διάθεση, τις αποδόσεις, το χρόνο αλλά και τα θέλγητρα πλέον καταρρίπτονται από τους επιστήμονες.

Αγάλι αγάλι

Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Βrigham Young έδειξε ότι τα ζευγάρια που περιμένουν να κάνουν σεξ είναι πιο ευτυχισμένα καθώς η καθυστέρηση στην έναρξη των ερωτικών περιπτύξεων μπορεί να οδηγήσει σε έναν πιο υγιή γάμο. «Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει γιατί αυτοί που περίμεναν έμαθαν να μιλούν και να έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προκύπτουν», δήλωσε ο Dean Busby, επικεφαλής της μελέτης.

Τρίτη, 02 Δεκέμβριος 2014 11:02

Τελικά τι θέλουν οι γυναίκες στο σεξ;

Γράφτηκε από

Μπορεί της γυναίκας η καρδιά να είναι μια... άβυσσος αλλά οι ερευνητές δηλώνουν κατηγορηματικά ότι ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν από το έτερο ήμισυ.
Όμως προκαταλήψεις, αλλά και διάφορα ταμπού τις εμποδίζουν να εκφράσουν με σαφήνεια τα θέλω τους στο σεξ.Όπως υποστηρίζει η Λόρι Γκαρσία, αμερικανίδα συγγραφέας, το θέμα δεν είναι ότι οι γυναίκες δεν ικανοποιούνται με τίποτα, αλλά το γεγονός ότι ορισμένες φοβούνται την κριτική ακόμη και από τον σύντροφό τους.Την ίδια στιγμή άλλες εμφανίζονται πιο συγκρατημένες, ενώ κάποιες άλλες φαίνεται ότι επιλέγουν να ακολουθήσουν το δρόμο της σιωπής.

Τρίτη, 02 Δεκέμβριος 2014 10:56

Δείτε πως το σεξ προστατεύει τους άνδρες!

Γράφτηκε από

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους άνδρες που έχουν ''πλούσια'' ερωτική ζωή. Μπορεί στο έτερο ήμισυ να μην τους αρέσει οι άνδρες να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις αλλά όταν το ισχυρό φύλο κάνει πολύ σεξ προστατεύουν την υγεία τους από μια σοβαρή πάθηση.

Σε μελέτη που πραγματοποίησαν ειδικοί από τα πανεπιστήμια του Μόντρεαλ και του Κεμπέκ από τον Καναδά ανακάλυψαν ότι οι άντρες που κάνουν πολύ σεξ μπορεί να διατρέχουν μειωμένο κίνδυνο να εκδηλώσουν καρκίνο του προστάτη.

Συγκεκριμένα στην μελέτη που έλαβαν μέρος περισσότεροι από 3.200 άντρες ανακαλύφθηκε ότι, όσοι είχαν 20 ή περισσότερες ερωτικές συντρόφους στη διάρκεια της ζωής τους διέτρεχαν κατά 28% μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο του προστάτη.

6. Την τροποποίηση του θεσμικού πλαισίου, προκειμένου να αρθούν οι καθυστερήσεις στον εκτελωνισμό των αναπηρικών αυτοκινήτων και την απαλλαγή τους από τα τέλη κυκλοφορίας

Με τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου ανοίγει μια πόρτα ώστε φαρμακευτικές εταιρείες, προμηθευτές υλικών αλλά και άλλοι ιδιώτες να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλουν τα νοσοκομεία εδώ και καιρό και δεν μπορούσαν να τα εισπράξουν λόγω έλλειψης ρευστότητας

Παρασκευή, 01 Αύγουστος 2014 08:32

Δείξε μου τα παπούτσια του να σου πω τι σεξ κάνει..

Γράφτηκε από

Στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνονται  τα croco, λευκά σκαρπίνια, μυτερά, λουστρίνι, μπότες καουμπόικες και άρβυλα. Αδιαμφισβήτητα  οι άνδρες  που επιλέγουν τα παπούτσι  αυτά έχουν μεγάλη φαντασία. Το σεξ μαζί τους θα είναι περιπετειώδης και  εκκεντρικό. Εξάλλου μια δοκιμή θα πείσει και τους πιο άπιστους.  

Συγκεκριμένα, το 63% των αντρών και το 37,4% των γυναικών ανέφεραν πως είχαν σεξουαλική δραστηριότητα. Οι πιο συχνές σεξουαλικές πρακτικές ήταν τα φιλιά, οι αγκαλιές και η συνουσία.Μύθος καθώς πλέον το προσδόκιμο ζωής έχει αυξηθεί ενώ έρευνα  που παρουσίασε πρόσφατα το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων επιβεβαίωσε πως ένας σημαντικός αριθμός ηλικιωμένων έχει ενεργή σεξουαλική ζωή. stop το σεξ μετά τα 65 Η αλήθεια είναι ότι ο οργασμός τις περισσότερες φορές δεν είναι ταυτόχρονος για τους συντρόφους, ούτε χρειάζεται να είναι. Σημασία έχει η κορύφωση της ηδονής να εκφράζεται από τους δύο συντρόφους, ανεξάρτητα αν κάποιος προηγείται ή έπεται.

Αύξηση στις αμοιβές τους επιδιώκουν εδώ και καιρό οι νοσοκομειακοί γιατροί που είδαν τα εισοδήματά τους να κουρεύονται ακόμη και κατά 40% τα τελευταία μνημονιακά χρόνια. Τι θα πράξει η κυβέρνηση
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Κοντά στα 150 εκατ. ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις με τη μορφή του clawback (επιστροφή χρημάτων λόγω υπέρβασης δαπάνης) αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο για το 2ο εξάμηνο του έτους, γεγονός που προκαλεί αναταράξεις στον κλάδο.
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Τετάρτη, 30 Ιούλιος 2014 08:45

Μάθετε πόσο ''φυσιολογικοί'' είστε στο σεξ!

Γράφτηκε από

Το θέμα ''σεξ'' πουλάει πάντα τόσο σε έντυπα όσο και σε  ηλεκτρονικά μέσα. Όλοι θέλουν να ενημερωθούν για όλες τις νεότερες επιστημονικές έρευνες γύρω από το σεξ. Ωστόσο αυτή η υπερπληροφόρηση  σε συνδυασμό με την έλλειψη έγκυρων πηγών ενημέρωσης, πολλές φορές μας κάνει να να αναρωτιόμαστε πλέον αν υπάρχει φυσιολογικό σεξ...και πως είναι αυτό.

Τετάρτη, 30 Ιούλιος 2014 08:43

Δείτε το μενού για καλύτερες...επιδόσεις στο σεξ!

Γράφτηκε από

Είναι χιλιοειπωμένο ότι η μεσογειακή διατροφή αποτελεί ασπίδα προστασίας για τη διατήρηση της καλής υγείας. Πλέον όπως αποκαλύπτουν νέες έρευνες η συγκεκριμένη διατροφή εκτός των άλλων, βελτιώνει τις αποδόσεις των ανδρών στο σεξ.

Μάλιστα ορισμένες τροφές που περιέχει και καταναλώνονται κυρίως το καλοκαίρι, όπως είναι το καρπούζι και τα σύκα, έχουν αφροδισιακές ιδιότητες.
Μελέτη που πραγματοποίησαν ειδικοί του πανεπιστημίου της Νάπολη και δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine, τεκμηρίωσε πως η μεσογειακή διατροφή θωρακίζει τους άνδρες από τη στυτική δυσλειτουργία.

Οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι άνδρες που ακολουθούν μεσογειακή δίαιτα, εμφανίζουν σπανιότερα διαταραχές στύσης.

Το ελαιόλαδο βασικό συστατικό της μεσογειακής διατροφής βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να απογειώνονται τα ανδρικά προσόντα..

Συνήθως στις ανδροπαρέες ακούγονται οι πιο εξωφρενικές από άποψη πραγματικότητας ιστορίες σχετικά με τις σεξουαλικές επιδόσεις. Δεν διαστάζουν να περιγράγουν με γαργαλιστικές και πιπεράτες  λεπτομέρειες  τις ερωτικές τους συνευρέσεις ενώ λένε άσεμνα και σόκιν αστεία.

Ποικίλα αλλά και πιπεράτα σχόλια προκάλεσε στη κοινή γνώμη η περίπτωση μιας 19χρονης η οποία δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι είναι η μεγαλύτερη νυμφομανής της Βρετανίας.''Το σκέφτομαι συνέχεια", παραδέχθηκε και αποκάλυψε ότι σκοπός της ήταν να έχει 25 οργασμούς την ημέρα.

"Οι σεξουαλικές μου ανάγκες είναι δύσκολο να καλυφθούν. Αυτοί οι δυο ήταν καλοί εραστές, αλλά θέλω κι άλλο σεξ. Αν δεν κάνω όσο χρειάζομαι, έχω χάλια διάθεση" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πότε μια γυναίκα όμως θεωρείται νυμφομανής;

Τετάρτη, 23 Ιούλιος 2014 12:17

Πως να κάνετε ασφαλές σεξ το καλοκαίρι;

Γράφτηκε από

Mπορεί να έγινε ταινία αλλά το «safe sex» είναι το ήμισυ του παντός αν θέλετε να περάσετε ένα καλοκαίρι χωρίς απρόοπτα.
Μάλιστα ενώ θα έπρεπε η αντυσύλληψη να έχει γίνει συνείδηση, όπως προκύπτει από τις έρευνες, στην Ελλάδα, τα ζευγάρια δε λαμβάνουν ούτε τα στοιχειώδη μέτρα προφύλαξης, με συνέπεια να καταφεύγουν στην διακοπή κύησης.
Μάθετε πως να κάνετε ασφαλές σεξ το καλοκαίρι.
Για αυτό καλό είναι προτού ξεχυθείτε στις παραλίες και στα μπαρ, μη ξεχάστε να πάρετε μαζί σας εκτός από το αντηλιακό και το μαγιό όλες εκείνες τις προφυλάξεις για να απολαύσετε τις διακοπές σας χωρίς απρόοπτα.

Αν δεν έχετε μόνιμη σχέση

Ο πιο «δημοφιλής» τρόπος προφύλαξης και η καλύτερη επιλογή για όλες τις γυναίκες,  που δεν έχουν μόνιμο σύντροφο είναι το προφυλακτικό. Το Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο επισημαίνει ότι η χρήση του αποτελεί ασπίδα προστασίας, απέναντι σε πολλά σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, όπως το AIDS, ηπατίτιδες, βλεννόρροια, κονδυλώματα (ιός HPV), έρπης γεννητικών οργάνων και κολπίτιδα και σε άλλα.

Ωστόσο όπως εξάλλου αναφέρουν και οι οδηγίες χρήσης του πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό μέρος, για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος πιθανός ατυχημάτων όπως να σπάσει.

Για τις... ατυχίες

Αν παρόλα αυτά κάτι πάει στραβά τότε τη  λύση την δίνει το χάπι της επόμενης ημέρας το οποίο δεν αφήνει το γονιμοποιημένο ωάριο να εγκατασταθεί στο ενδομήτριο.
Μάλιστα όσο πιο σύντομα, μετά την επαφή, γίνει η λήψη του χαπιού τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να αποφευχθεί μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Τετάρτη, 23 Ιούλιος 2014 12:16

Δείτε τι θα πάθετε αν κόψετε το σεξ!

Γράφτηκε από

Άμεσους κινδύνους για την υγεία κρύβει η αποχή από το σεξ. Μπορεί οι επιπτώσεις να μην είναι ορατές αλλά μακροπρόθεσμα φαίνεται ότι οι ανύπαρκτες ή μειωμένες ερωτικές επαφές οδηγούν σε σωματικό και ψυχικό μαρασμό!
Μελέτη που  δημοσιεύτηκε στο American Journal of Medicine, απέδειξε  ότι οι άνδρες που έχουν αραιές ερωτικές επαφές σε κάποια στιγμή της ζωής τους θα εκδηλώσουν στυτική δυσλειτουργία. Μάλιστα όσο πιο μικρός ο αριθμός των ερωτικών επαφών τους  τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να εμφανίσει κάποιος άνδρας διαταραχές στύσης.

Συγκεκριμένα οι ερευνητές μελετώντας 989 άνδρες στην 5η , 6η και 7η δεκαετία της ζωής τους ανέφεραν ότι οι άνδρες που είχαν λιγότερες από μία ερωτικές επαφές την εβδομάδα είχαν διπλάσια πιθανότητα να μην μπορούν να... απογειώσουν τα προσόντα τους.

Παρόλα αυτά  πολλοί ουρολόγοι όμως παραμένουν σκεπτικοί για το θέμα αυτό. '' Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η τακτική ερωτική δραστηριότητα προφυλάσσει την σεξουαλική ικανότητα όπως η γυμναστική προφυλάσσει την λειτουργική ικανότητα του άνδρα’ αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ερευνητές.

Από την πλευρά της η καθ. Ira D. Sharlip, εκπρόσωπος της Αμερικανικής Ουρολογικής Εταιρείας εξέφρασε την άποψη ότι οι αραιές ερωτικές επαφές είναι μάλλον το αποτέλεσμα παρά το αίτιο της στυτικής δυσλειτουργίας.

Οδηγεί σε υστερία;

Τετάρτη, 23 Ιούλιος 2014 12:14

Σεξ-Ασκηθείτε για καλύτερους οργασμούς!

Γράφτηκε από

Στα χρόνια της οικονομικής κρίσης και της ανασφάλειας το σεξ είναι το πρώτο που πλήττεται. Ωστόσο αν θέλετε να απογειώστε τις ερωτικές σας αποδόσεις ανέξοδα σεξ... ασκηθείτε.

Όπως γράφουν οι επιστήμονες στην «Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής» (JSM) η γιόγκα και η περισυλλογή μπορεί να βελτιώσουν την διέγερση, την ερωτική επιθυμία αλλά και τον οργασμό στις γυναίκες. Στους δε άντρες, η γιόγκα μπορεί να είναι αποτελεσματική στην καταπολέμηση της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Αναλυτικότερα όπως έδειξαν τα στοιχεία της μελέτης, η περισυλλογή και η αυτοσυγκέντρωση που απαιτεί η γιόγκα ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική στην ερωτική τους ζωή, καθώς επέτρεπε σε γυναίκες που αδυνατούσαν να συγκεντρώσουν την προσοχή τους, να την εστιάσουν τελικά στον υπερθετικό βαθμό.

Μάλιστα οι γυναίκες κάνοντας γιόγκα, κατάφερναν να γνωρίζουν καλύτερα το σώμα τους – και τελικά απολάμβαναν περισσότερο το σεξ, αφού αυξανόταν η διέγερση, η επιθυμία και οι οργασμοί τους.

Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 07:56

Γιατί το καλοκαίρι τα ζευγάρια κάνουν...'' ξενο-σεξ'';

Γράφτηκε από

 

 

 

 

Αν σε όλα αυτά προστεθεί το γεγονός πως το καλοκαίρι υπάρχουν άφθονοι... πειρασμοί και οι περιπέτειες εκτός της μόνιμης και συμβατικής σχέσης είναι σχεδόν δικαίωμα και κανόνας ζωής που επιβεβαιώνεται από τις δικές μας εμπειρίες αλλά και εκείνες τις των φίλων μας δεν θέλει και πολύ για να οδηγηθεί κανείς στην απιστία.

Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 07:53

Τι δείχνουν για το σεξ οκτώ περίεργες έρευνες!

Γράφτηκε από

 

 

 

Οι φιλοφρονήσεις και μόνο αρκούν σε ένα ποσοστό 60% των νεαρών γυναικών, ενώ δίνεται μεγάλη έμφαση στα κοπλιμέντα που αφορούν την προσωπικότητα και όχι την εξωτερική εμφάνιση σε ποσοστό 30%.


Δευτέρα, 14 Ιούλιος 2014 07:49

Πως απογειώνεται η σεξουαλικότητα των γυναικών;

Γράφτηκε από

 

 

 

Οι ερευνητές μάλιστα δήλωσαν ξαφνιασμένοι από το γεγονός ότι οι γυναίκες που έπιναν ένα δυο ποτήρια κόκκινο κρασί ήταν κατά μέσο ότι μεγαλύτερης ηλικίας συγκριτικά με τις άλλες και εικάζουν πλέον ότι μπορεί το κρασί μπορεί να αντισταθμίσει την μείωση της σεξουαλικής δραστηριότητας και της λίμπιντο που έρχεται με την πάροδο των ετών.

 

Παρασκευή, 11 Ιούλιος 2014 09:01

Τι σκοτώνει το σεξ στο γάμο;

Γράφτηκε από

 

 

Μπορεί στην αρχή μιας σχέσης το σεξ να είναι συχνό, αλλά όσο περνά ο καιρός η διάθεση φθίνει και οι επαφές λιγοστεύουν. Το πάθος έχει ατονήσει , η ικανοποίηση έχει μειωθεί και το σεξ μοιάζει να είναι αναγκαίο κακό.

Και για του λόγου του αληθές έρευνα που διενεργήθηκε από το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας απέδειξε ότι μία στις τέσσερις Ελληνίδες εμφανίζει διαταραχές της σεξουαλικής επιθυμίας.

Παρασκευή, 11 Ιούλιος 2014 08:57

Καλύτερο σεξ απόψε με πέντε...δωρεάν τρόπους!

Γράφτηκε από

 

 

 

 

Όταν η ερωτική διάθεση... αγνοείται, τότε χτυπάει το καμπανάκι κινδύνου για τα περισσότερα ζευγάρια. Οι φράσεις που ακούγονται όλο και περισσότερο από γυναίκες και άνδρες, ''τελευταία δεν έχω όρεξη για σεξ», «τις περισσότερες ημέρες νιώθω τόση κούραση που το μόνο που θέλω είναι να κοιμηθώ», δυναμιτίζουν την ήδη τεταμένη κατάσταση!

Για να γίνει η σπίθα πυρκαγιά στη κρεβατοκάμαρα ακολουθήστε τις οδηγίες δια χειρός επιστημόνων.

Παρασκευή, 11 Ιούλιος 2014 08:40

Έξυπνα tips για να γίνετε μαραθωνομάχοι στο σεξ!

Γράφτηκε από

 

 

 

Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο το άγχος της δουλειάς , λίγο οι οικογενειακές υποχρεώσεις και οι ερωτικές σας αποδόσεις έχουν πέσει στο ναδίρ. Αν θέλετε να ανεβάσετε την ένταση και την διάρκεια στην κρεβατοκάμαρα έξυπνα tips υπόσχονται να γίνετε μαραθωνομάχοι στο σεξ.


Όλο και περισσότεροι άνδρες και γυναίκες καταφεύγουν πλέον στα φυσικά διεγερτικά για να αυξήσουν τις ερωτικές τους  επιδόσεις στο σεξ.

Παρασκευή, 11 Ιούλιος 2014 08:36

Δείτε πως θα αποκτήσετε brazilian γλουτούς!

Γράφτηκε από

 

Μπορεί τα μάτια όλου του κόσμου να είναι στραμμένα στη Βραζιλία λόγω Μουντιάλ αλλά τις εντυπώσεις κλέβουν οι καλλίγραμμες Βραζιλιάνες.
Υπόδειγμα και παράδειγμα προς μίμηση θεωρούνται οι βραζιλιάνικοι γλουτοί και όσες γυναίκες θέλουν πάση θυσία να μοιάσουν στα κορίτσια του Ρίο η πλαστική χειρουργική έχει τις λύσεις.
H «Bραζιλιάνικη Aύξηση των Γλουτών» (“BrazilianButtLift”) μπορεί να επιτευχθεί με τρείς τρόπους. Με αυτομόσχευμα λίπους, με ενθέματα σιλικόνης και με βραδέως βιοδιασπώμενο υαλουρονικό οξύ» αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου.

Οι τεχνικές αυτές έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτή που κερδίζει έδαφος και έχει άμεσα αποτελέσματα είναι η αύξηση με υαλουρονικό οξύ.

Παρασκευή, 11 Ιούλιος 2014 08:29

Χρήσιμες συμβουλές για υγιή μαλλιά το καλοκαίρι!

Γράφτηκε από

 

Ο ήλιος, η θάλασσα και οι πισίνες ταλαιπωρούν και καταστρέφουν τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να μπερδεύονται, να γεμίζουν ψαλίδα και να φαίνονται θαμπά και ξηρά.
Παρόλα αυτά υπάρχουν ορισμένες χρήσιμες συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε προκειμένου να αποφύγετε τα καλοκαιρινά προβλήματα των μαλλιών.
Διαβάστε στο επιστημονικό άρθρο που ακολουθεί πως να προστατέψετε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι.

Παρασκευή, 11 Ιούλιος 2014 08:24

Μαθε τώρα πότε οι γυναίκες κάνουν το καλύτερο σεξ;

Γράφτηκε από

 

 


Δεν χωρά αμφιβολία ότι η ανασφάλεια είναι κυρίως γυναικείο προνόμιο. Οι περισσότερες έχουν αμφιβολίες για το σώμα τους, για τα κιλά τους, για το αν ο σύντροφος τους τις αγαπά και τις υπολογίζει με άμεσες συνέπειες στην ερωτική τους ζωή.

Η κατάσταση αυτή υποστηρίζουν Αμερικανοί επιστήμονες μπορεί να διορθωθεί και οι γυναίκες να γίνουν καλύτερες στο σεξ όταν δαπανούν χρήματα για τον εαυτό τους.
Αναλυτικότερα έρευνα που έγινε σε γυναίκες που είχαν υποβληθεί σε αυξητική στήθους κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το ασθενές φύλο, μετά την επέμβαση, υποστήριζαν ότι απολάμβαναν καλύτερο σεξ με τον σύντροφό τους.

espa-voucher-2014

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ)

Θεματική ενότητα: Αγροτικά, Οικονομία-Διοίκηση, Παιδαγωγικά, Περιβάλλον, Ενέργεια, Μεταποίηση-Εμπόριο, Πολιτισμός-Αθλητισμός-Επικοινωνίες, Τεχνικά-Μεταφορές, Υγεία-Πρόνοια-Κοινωνική Φροντίδα
Περιφέρειες:
 • Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης
 • Αττικής
 • Βορείου Αιγαίου
 • Δυτικής Ελλάδας
 • Δυτικής Μακεδονίας
 • Ηπείρου
 • Θεσσαλίας
 • Ιονίων Νήσων
 • Κεντρικής Μακεδονίας
 • Κρήτης
 • Νοτίου Αιγαίου
 • Πελοποννήσου
 • Στερεάς Ελλάδας
Προϋπολογισμός: 15.600.000,00 €

5000 καταχωρημένοι ιατροί και 500 εταιρείες ιατρικού περιεχομένου

Αναζήτηση Ιατρείων

Αναζήτηση για:

Επιλογή Κατηγορίας

Powered by Karasantes.com
WebMaster : Konstantinos Karasantes